EVENEMENTEN

Onze locatie is de perfecte keuze voor zowel zakelijke als privé evenementen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de locatie exclusief af te huren, zodat u in alle rust en privacy kunt genieten. Laat u door ons meenemen op een culinaire Italiaanse reis en ontdek de smaken en tradities van Italië in ieder gerecht dat wij serveren.

CENA DI GRUPO

Of u nu met een klein gezelschap of een grote groep bent, bij ons bent u van harte welkom! Wij verzorgen graag uw bedrijfsdiner, personeelsuitje, verjaardag of andere speciale gelegenheid, voor een onvergetelijke avond. Geniet van onze heerlijke Italiaanse specialiteiten, met liefde en passie bereid en ontdek onze brede variatie aan uitstekende wijnen die perfect samengaan met onze gerechten. Kom langs en laat ons uw culinaire wensen vervullen!

MATRIMONIO

Ontdek onze prachtige trouwlocatie, een klein stukje Italië in Nederland. Samen met onze vaste partners zorgen wij voor de perfecte aankleding van uw bruiloft. Geniet met maximaal 55 personen van een heerlijk diner en maak van uw speciale dag een onvergetelijke ervaring.